Laatste workshop “Fermenteren van groenten” – opnieuw een succes!

door Jan Custers

Op 20 oktober vond de laatste workshop Fermenteren van je eigen groenten van dit jaar plaats, en wat was het een geweldige afsluiter! In totaal hebben we drie workshops georganiseerd. De belangstelling was groot en het enthousiasme van de deelnemers nog groter.

zelf Leren groenten fermenteren

Onder de inspirerende begeleiding van Rika Verhoef – docente bij Velt, herboriste en voedingsdeskundige – leerden de deelnemers stap voor stap hoe je zelf groenten kunt fermenteren, met zowel de droge als de natte methode. Het resultaat? Kleurrijke potten vol geurige, knapperige groentemixen die niet alleen mooi zijn om te zien, maar ook boordevol smaak en gezonde fermenten zitten.

Zuurkool

Niet geheel verrassend is het maken van zuurkool bij velen favoriet – een klassieker die nooit verveelt. Vanwege het grote succes van deze workshopreeks gaan we volgend jaar zeker opnieuw aan de slag met dit smakelijke en duurzame onderwerp.

Nieuwe data

👉 Hou onze website en nieuwsbrief goed in de gaten voor nieuwe data – je wilt dit niet missen!

Lees ook: Verslag vorige workshop groenten fermenteren